Політика конфіденційності

Ключові терміни

«Володілець персональних даних»: фізична або юридична особа, яка визначає цілі та засоби обробки персональних даних;

«Суб’єкт персональних даних»: фізична особа, персональні дані якої обробляються;

«Персональні дані»: будь-яка інформація, яка може ідентифікувати фізичну особу, включаючи ім'я, прізвище, номер телефону, адресу електронної пошти, місцезнаходження.

«Треті особи»: фізичні або юридичні особи, за винятком суб’єкта персональних даних та володільця персональних даних, яким може бути розкрита інформація про персональні дані;

«Файли cookie»: текстові файли невеликого розміру, що зберігаються у вашому браузері чи на комп’ютері, в яких залишається інформація про Ваші попередні дії на сайті.

 

Загальні положення

Ця Політика конфіденційності (далі - "Політика") регулює принципи обробки персональних даних між Товариством з обмеженою відповідальністю «КОНСАЛТИНГОВА АГЕНЦІЯ «СОВА» (надалі за текстом «SOWA Consulting», «ми», «Володілець персональних даних»), код компанії: 43211386, офіс: місто Київ, бульвар Тараса Шевченка, будинок 37/120, та відвідувачів Інтернет-сайту http://sowa.consulting (далі - веб-сайт).

Ми хочемо, щоб наші клієнти та відвідувачі веб-сайту, чиї персональні дані ми обробляємо, мали повну довіру до наших послуг і були інформовані про те, як ми обробляємо їх дані. Тому у цій політиці ви знайдете інформацію про те, як ми збираємо та використовуємо (або бажаємо збирати та використовувати) ваші персональні дані. Відвідуючи наш Веб-сайт чи користуючись нашими послугами Ви підтверджуєте прочитання даної політики і погоджуєтесь з її положеннями.

Ця Політика розроблена на основі чинного Регламенту (ЄС) 2016/679 Європейського Парламенту та Ради про захист фізичних осіб при обробці персональних даних та про вільний рух таких даних (General Data Protection Regulation) від 27 квітня 2016 року, Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297-VI., а також інших правових актів Європейського Союзу та України.

 

Які персональні дані ми збираємо та зберігаємо?

Коли ви відвідуєте наш веб-сайт, робите запит чи замовляєте зворотній зв’язок, вас можуть попросити надати деякі особисті дані, такі як ваше ім'я, номер телефону та адресу електронної пошти. Надаючи свої персональні дані, ви погоджуєтесь, що Володілець даних буде обробляти їх для цілей, засобів та процедур, передбачених цією Політикою та правовими актами.

Ми не реєструємо вашу IP-адресу.

Під час вашої взаємодії з SOWA Consulting, ми збираємо, використовуємо, а іноді і розкриваємо різні елементи персональних даних про вас для різних цілей, пов'язаних з обсягом Послуг, які ми надаємо, відповідно до запиту.

Ми також будемо збирати, використовувати та обробляти будь-яку іншу особисту інформацію, яку Ви добровільно вирішили надати або розкрити переписуючись з нами електронною поштою, особисто або іншим способом, де це доречно та необхідно для надання Послуг, виконання яких ви очікуєте від нас.

 

Інформація про файли cookie

Для ефективної роботи сайту, ми можемо зберігати файли cookies на вашому комп’ютері за умови отримання згоди, дане правило закріплене в Директиві ЄС 2009/136/EU ("Cookie Directive"). Тому на нашому сайті файли cookie будуть зберігатись лише після прямої згоди та ніяк не зашкодять вашому пристрою. Файли cookie - це текстові файли невеликого розміру, що зберігаються у вашому браузері чи на пристрої (це може бути комп’ютер, мобільний телефон, планшет чи інший пристрій) і в подальшому передаються веб-сайту при наступних відвідуваннях. Файли cookie відстежують ваші дії на сайті, на якій сторінці сайту ви зупиняєтесь і що дивитесь, який браузер використовуєте. При цьому ці технічні дані допомагають нам в адміністрування цього веб-сайту, дають змогу побачити, звідки йде трафік сайту, а також ідентифікувати наших користувачів.

За допомогою файлів cookie ми прагнемо надати такий вміст та таку функціональність веб-сайту, яка відповідає вашим потребам. Ось чому ми використовуємо файли cookie.

Файли cookie можна видалити або заблокувати, вибравши відповідні налаштування в браузері, що дозволяють вимкнути всі файли cookie або їх частину. Зверніть увагу, що при використанні налаштувань браузера для блокування файлів cookie, деякі функції Веб-сайту можуть бути недоступні.

 

Розсилки та маркетингові повідомлення

Ви можете отримувати від нас маркетингові повідомлення (які можуть складатися з інформаційних листів, законодавчих оновлень, розсилки, публікацій та інформації про наші послуги, акції чи вебінари), за умови, що ви не відмовилися від отримання маркетингових матеріалів відповідно до права на відмову. Ви можете звернутись до SOWA Consulting в будь-який час та попросити припинити надсилати вам маркетингові повідомлення, дотримуючись інструкцій, наведених у кожному такому повідомленні або зв’язавшись з нами напряму через електронну адресу вказану на нашому сайті.

 

Законні права суб’єктів, персональну інформацію яких ми обробляємо

Відповідно до закону про захист даних ви маєте право в будь-який час запросити доступ і ознайомитись з персональними даними, що обробляються, способом і метою їх обробки, їх місцезнаходженням, а також отримати інформацію про третіх осіб яким передаються дані.

SOWA Consulting як володілець персональних даних зобов’язаний в межах тридцяти календарних днів з дня надходження запиту надати відповідь суб’єкту персональних даних про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримати зміст таких персональних даних.

Суб’єкт даних може вимагати виправлення неправильних, неповних чи недостовірних даних, вимагати призупинити обробку персональних даних, коли дані обробляються з порушенням законодавства та умов цієї Політики.

Також кожен має право заперечити проти обробки даних, пов'язаних з конкретною ситуацією, проти певних типів обробки, таких як прямий маркетинг.

Ви можете реалізувати свої існуючі права, подавши письмовий запит електронною поштою на адресу info@sowa.consulting.

Якщо вас не влаштовує відповідь Володільця даних або якщо ви вважаєте, що він обробляє персональні дані відвідувача, не дотримуючись законодавчих вимог, ви можете подати скаргу до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у сфері захисту персональних даних або до суду.

 

Передача Персональних даних третім особам

Ми будемо розкривати ваші персональні дані тільки в тому випадку, якщо це дозволено законом. Доступ до інформації мають працівники Володільця персональних даних, тобто внутрішній персонал компанії SOWA Consulting. При необхідності, а саме з метою надання вам конкретної послуги та виконання всіх юридичних та нормативних зобов’язань ми можемо передавати ваші персональні дані третім особам, зокрема:

  • Іншим юридичним фірмам, з якими ми співпрацюємо або яких ми найняли для вас по вашому запиту і що безпосередньо беруть участь у наданні Вам Послуг;
  • Постачальникам, яких ми залучаємо для надання інформації та матеріалів, які ви запросили;
  • Особам, що надають ІТ-підтримку і послуги системного адміністрування веб-сайту;
  • Професійним консультантам, таким як банкіри, страховики, брокери та аудитори.

Ми вимагаємо, щоб всі треті сторони поважали безпеку ваших особистих даних і здійснювали їхню обробку на законних підставах. Ми не дозволяємо нашим стороннім постачальникам послуг використовувати ваші персональні дані в своїх цілях і вимагаємо обробляти такі дані тільки для ефективного виконання поставлених завдань і відповідно до наших інструкцій.

 

Заключні положення

При обробці та зберіганні персональних даних Володілець приймає організаційні та технічні заходи для забезпечення захисту персональних даних від випадкового або незаконного знищення, розголошення чи незаконної обробки.

Володілець даних не несе відповідальності за будь-які збитки, включаючи збитки, спричинені втручанням у користування Веб-сайтом, втрату або пошкодження даних, що виникли внаслідок дії або бездіяльності відвідувача або третіх осіб, що діють з відома відвідувача, в тому числі неправдиве подання даних, інші помилки, навмисна шкода, інше неналежне використання Веб-сайту.

Володілець даних веб-сайту також не несе відповідальності за будь-які перешкоди під час входу та використання веб-сайту або пошкодження, спричинені ним, що виникають внаслідок дій або бездіяльності третіх осіб, не пов'язаних з відвідувачем, включаючи втручання у електропостачання або доступ до Інтернету.

 

Оновлення політики конфіденційності

Дана Політика конфіденційності може бути змінена частково або повністю, у зв’язку із внесенням змін в практичному захисті даних або правовій базі. У разі внесення змін чи доповнень у поточну політику, оновлений документ буде розміщений на веб-сайті і таке зміна набуде чинності з дня публікації оновленої політики конфіденційності.